BBQBijbel

Artikelcode: 9789048832507
Op voorraad
  • Details
  • BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
    Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

    BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
    UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
    HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
    DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
    MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
    DIVERSE CONDIMENTEN


    Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.

    • Hardcover
    • April 2016
    • 21,7 x 16,2 x 4,7 cm
    • 512 pagina's