Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Dont have an account? Registreren
Polycarbonaat chocoladevorm voor professioneel en thuisgebruik. Polycarbonaat zorgt voor een glanzend en perfect eindresultaat. De chocolade dient goed getemperd te worden alvorens het in de vorm te gieten.
Formaat vorm: 200 x 120 x 20 mm
Voor 2 baksteenrepen van 85 x 42 x 10 mm
Topkwaliteit polycarbonaat chocoladevorm, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Deze vorm is oerstevig, uiterst duurzaam en biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit tot uiting te brengen. De transparante uitvoering maakt het eenvoudig mogelijk om met gekleurde cacaoboter unieke kleurpatronen aan te brengen alvorens de vorm met je favoriete chocolade te voeren.Belangrijk: zorg dat de chocolade goed getemperd is voordat je de vorm ermee vult, dit zorgt ervoor dat de bonbons of repen makkelijk loslaten uit de vorm en het eindproduct er mooi en glanzend uitziet.Is temperen een stap te ver en heb je gewoon zin om leuke en lekkere bonbons of chocoladevormpjes te maken zonder je druk te maken over perfecte glans en structuur, gebruik dan onze siliconen chocoladevormen. Leuk en makkelijk.Schoonmaaktips:
Gebruiks- en opbergtips: