Haarlemmerdijk 136 Amsterdam ---- [email protected] ---- 020-5289613 ---- 7 DAGEN PER WEEK 10:00 - 17:00
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Decora Chocoladevorm polycarbonaat minirepen

Decora Chocoladevorm polycarbonaat minirepen

Barcodenummer: 8024622068417
€16,50
Incl. btw

Polycarbonaat chocoladevorm voor 10 minirepen. Voor bonbons en andere creaties. Zorgt voor een glanzend en perfect eindresultaat.

Op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Decora polycarbonaat chocoladevorm voor 10 minirepen

Professionele polycarbonaat bonbonvorm voor een perfect, glanzend resultaat.

De repen zijn 42 x 28 x 9mm. De vorm zelf is 200x120mm groot.

 

Topkwaliteit polycarbonaat chocoladevorm, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Deze vorm is oerstevig, uiterst duurzaam en biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit tot uiting te brengen. De transparante uitvoering maakt het eenvoudig mogelijk om met gekleurde cacaoboter unieke kleurpatronen aan te brengen alvorens de vorm met je favoriete chocolade te voeren.
Belangrijk: zorg dat de chocolade goed getemperd is voordat je de vorm ermee vult, dit zorgt ervoor dat de bonbons of repen makkelijk loslaten uit de vorm en het eindproduct er mooi en glanzend uitziet.
Is temperen een stap te ver en heb je gewoon zin om leuke en lekkere bonbons of chocoladevormpjes te maken zonder je druk te maken over perfecte glans en structuur, gebruik dan onze siliconen chocoladevormen. Leuk en makkelijk.

Schoonmaaktips:

  • Was de vorm voor het eerste gebruik met warm water en een klein beetje afwasmiddel. Gebruik vooral geen schuurmiddel of schuurspons! Spoel goed af en droog met keukenpapier of föhn. De vorm moet volledig droog zijn en eventuele druppeltjes en vlekjes dienen goed weggepoetst te worden. Gebruik hiervoor liefst een microvezeldoekje.
  • Was de vorm na gebruik niet meer met water. Meestal is schoonvegen met wat keukenpapier voldoende. Bij veel achtergebleven chocolade de vorm even opwarmen met een föhn om de chocolade te laten smelten en vervolgens schoonvegen met keukenpapier. Maak je vooral geen zorgen als de vorm nog een beetje vettig aanvoelt. Wat achtergebleven cacaoboter zorgt een volgende keer alleen maar voor een nog glanzender resultaat.

Gebruiks- en opbergtips:

  • Gebruik geen scherpe of metalen gereedschappen. De holtes van de vorm zijn mooi glad en elke kras zul je zien op het eindproduct.
  • Bewaar polycarbonaat vormen bij voorkeur in een droge ruimte. Bij een hoge luchtvochtigheid is het belangrijk de vorm van tevoren nog even goed te drogen.  

Dit vind je misschien ook leuk

gtag('config', 'G-XNGL9FD1MT');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »