Haarlemmerdijk 136 Amsterdam ---- [email protected] ---- 020-5289613 ---- 7 DAGEN PER WEEK 10:00 - 17:00
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Scanpan Classic wok 24cm

Scanpan Classic wok 24cm

Barcodenummer: 083421112989
€109,00
Incl. btw

Scanpan Classic duurzame anti-aanbak wok 24cm

Niet op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

De anti-aanbakpannen van Scanpan worden in Denemarken geproduceerd en lopen al vele jaren voorop op het gebied van duurzaamheid en superieure kwaliteit van de anti-aanbaklaag. De Scanpan Classic pannen zijn gemaakt van gerecycled, gegoten aluminium voor optimale warmteverdeling.
De Stratanium anti-aanbaklaag staat al heel lang bekend als de gouden standaard. Makkelijk schoon te maken, slijtvaster en hittebestendiger dan de meeste vergelijkbare pannen en veilig in gebruik. Ook was Scanpan een van de eerste fabrikanten die alternatieven zocht en vond voor PFOA en andere vervuilende en ongezonde hulpstoffen. Alle pannen worden bovendien gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

  • Geproduceerd in Denemarken
  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie (De CTX-serie is wel zeer geschikt voor inductie)
  • Optimale warmtegeleiding door de hele pan
  • Volledig ovenbestendig tot 260 °C, inclusief steel
  • Superieure anti-aanbaklaag. Robuust, duurzaam en verantwoord


Gebruikstips:

Een anti-aanbakpan gaat nooit eeuwig mee, zelfs de beste niet. Om te zorgen dat de pan zo lang mogelijk mee gaat zijn er een paar dingen van belang:

  1. Maak na gebruik de pan altijd goed schoon en vetvrij, maar doe hem niet in de vaatwasser. Heet water, afwasmiddel en een borstel en/of spons (geen schuurspons) zorgen dat er geen vet in de pan achterblijft dat later in de pan kan branden waardoor de anti-aanbaklaag uiteindelijk niet meer schoon te krijgen is en gaat aanbakken.
    Vaatwastabletten zijn tegenwoordig zeer agressief en zullen zorgen voor snelle slijtage van de anti-aanbaklaag, waardoor de levensduur aanzienlijk bekort wordt.
  2. Gebruik geen scherpe voorwerpen (zeker geen messen en vorken) en doe voorzichtig met metalen gereedschap. Vermijden is nog veiliger. Houten en siliconen spatels zijn zacht en vriendelijk materiaal en de beste keuze voor gebruik in deze pannen.
  3. Voorkom oververhitting. Natuurlijk mag een goede koekenpan lekker heet worden, maar te hoge temperaturen zorgen voor snelle slijtage en bij extreme oververhitting kunnen zelfs delen van de laag loskomen uit de pan. Doe dus op tijd olie of boter en andere ingrediënten in de pan en zet het vuur of andere warmtebron iets lager wanneer de pan goed op temperatuur is. Wil je toch op zeer hoge temperatuur werken, bijvoorbeeld om een stuk vlees dicht te schroeien of zaden of noten droog te roosteren, gebruik dan een RVS, carbonstalen of gietijzeren pan.

 

anti-aanbak / antiaanbak / antikleef
gtag('config', 'G-XNGL9FD1MT');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »