Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100
0
0
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100

Koken

Koken
Productomschrijving

Na twintig jaar lesgegeven te hebben in de basisprincipes van het koken, heeft James Peterson zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld in een masterclass: Koken. Door middel van ruim 600 recepten en 1500 instructiefoto's onthult Peterson zijn keukengeheimen met onvervalste charme, deskundige aanwijzingen en een sterk gevoel voor de hedendaagse kookkunst. Koken begint met een beknopt overzicht van de tien basistechnieken: braden, stoven, pocheren, sauteren, stomen, frituren, grillen, roken, barbecueën en koken. Petersons passie voor zijn vak en zijn gave om de technieken helder uit te leggen brengen de intuïtieve kok in iedereen naar boven. In de recepten komen die dingen aan de orde waar thuiskoks vaak moeite mee hebben: van gebraden kip, gegrilde biefstuk en gestoofde vis tot aardappelpuree en jus, pizza's en bosvruchtentaart. Maar er zijn ook meer uitdagende recepten, zoals je zult zien bij bijvoorbeeld de hapjes en de bij-, voor-, hoofd- en nagerechten. Een aantal hoogtepunten uit dit boek: Krabkoekjes [*] Chinese scherpzure soep [*] Marokkaanse kiptajine [*] Salade nià§oise [*] In witte wijn gestoomde mosselen [*] Gebraden lamsbout [*] Varkenshaas met paddenstoelensaus [*] Teriyaki van zalm [*] Garnalencurry [*] Preigratin [*] Ravioli met boter, walnoten en salie [*] Donker roggebrood [*] Focaccia met zwarte olijven en uien [*] Citroen-meringuetaart [*] Duivelscake [*] Biscotti] De duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe bepaalde culinaire handelingen moeten worden verricht; bijvoorbeeld hoe je een kip in stukken verdeelt, een oester uit de schelp haalt, een hele vis braadt, jus maakt, een artisjok voorbereidt en een taart glazuurt. Koken stimuleert je culinaire zelfvertrouwen, of je nu een echte lekkerbek bent die het leuk vindt om culinaire hoogstandjes te bereiden, of een ervaren thuiskok die zijn repertoire wil uitbreiden, of totaal onervaren en graag de basis onder de knie wilt krijgen.

  • Hardcover
  • Oktober 2011
  • 28,8 x 25,1 x 4,1 cm
  • 560 pagina's

Productspecificaties

EAN
9789045201535

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Koken
Koken
Niet op voorraad
€45,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »