Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100
0
0
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100

Nomnomnom

Productomschrijving

Het leven is al moeilijk genoeg, eten moet fijn en leuk zijn, aldus Dorothy Porker. Haar gerechten zijn origineel, vol van smaak en staan meestal in een half uur op tafel; haar sprankelende, funky foto's zijn verrassend en niet zelden humoristisch. De recepten zijn met én zonder vlees, voor de grote, kleinere of zoete trek. Stuk voor stuk een feest op je bord en wat Dorothy betreft geschikt voor elk moment van de dag. Denk aan een Koreaans geïnspireerde tosti met gemarineerd spek en mozzarella, een zomerse cobb salad met rood fruit en blauwe kaas of een After Eight Oreo Pie. Maar ook snelle pastasauzen waarmee je eindeloos kunt variëren en het gerecht waarmee het ooit allemaal begon: lasagne.

De foodblogs en prikkelende beelden van Dorothy Porker, ook bekend als Vette Sletten, werden in korte tijd populair, onder andere bij foodprofessionals als Hiske Versprille, Ronald Giphart en Meneer Wateetons. Met een verfrissende kijk en gevoel voor compositie en kleur maakt ze van Nomnomnom een kookboek om je vingers bij af te likken. Met een voorwoord van Vanja van der Leeden, auteur Indorock (Gouden Kookboek 2019).

'Ik ben Dorothy Porker gaan volgen vanwege haar opmerkelijke gerechten, haar originaliteit, haar humor en haar culinaire brille. Nooit spijt van gehad. Fijn dat er nu eindelijk een boek is.'
Ronald Giphart

'Als je die geweldige, bijzondere en geestige foto's van Dorothy Porkers gerechten ziet, krijg je zo'n honger dat je meteen naar het fornuis rent om ze zelf te koken!'
Sylvia Witteman

'Dit is het enige Nederlandse blog dat ik religieus volg, vanwege 1. vet grappig 2. onweerstaanbaar lekker 3. supermooie foto's. En hoe heb ik ooit een leven gehad zà³nder linguine met gochujang, room, kaas, en extra kaas; of knapperig tofugehakt met miso? Dat à­s geen leven, is het antwoord.' Hiske Versprille

'Heel, heel, soms stuit je op een foodblog dat echt vernieuwend is. Dit decennium was dat Vette Sletten.'
Meneer Wateetons

'Dorothy knows wassup! Ik ben gek op haar humoristische maar kritische blik op eten. Goed om te zien dat iemand in deze tijd zo onderzoekend en vernieuwend kan zijn.'
Per, 24 Kitchen/De Toko, Rotterdam

 

  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789046827611 
  • Druk: 1 
  • augustus 2021 
  • 160 pagina's

Productspecificaties

Artikelnummer
9789046827611
EAN
9789046827611

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Nomnomnom
Nomnomnom
Op voorraad
€25,99 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »