Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100
0
0
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België & Duitsland vanaf €75
Gratis verzending naar Frankrijk vanaf €100

Sous Vide; gevacumeerd koken onder druk

Sous Vide; gevacumeerd koken onder druk
Productomschrijving

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

  • Paperback
  • November 2017
  • 27,6 x 27,6 x 2,3 cm
  • 304 pagina's

Productspecificaties

Artikelnummer
9789045212364
EAN
9789045212364

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Sous Vide; gevacumeerd koken onder druk
Sous Vide; gevacumeerd koken onder druk
Op voorraad
€39,99 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »